Örömünnep – Gyermekünnep – Fociünnep

Az idei évben gyermekek, apukák, anyukák, tesók és nagyszülők számára 3 alkalommal szervezünk közösségi napot a Foka strandon. Projektünket társszervezetünk, az Egészségtudatos Életmód Egyesülettel karöltve, együttes öszzefogással valósítjuk meg. Ennek keretében kispályás focibajnokságot rendezünk a gyerkőcöknek (lányok is benevezhetnek), bioélelmiszerekből készült ételkóstolót tartunk, dietetikus ad tanácsadást, vérnyomásmérést és vércukorszintmérést szervezünk a résztvevők számára, biológusok helyszíni bejárással egybekötött előadást tartanak a Tisza árterének élővilágáról, különféle ügyességi és rajzversenyeket szervezünk.

Az első közösségi napot a gyermeknapoz kötöttük. A következőket augusztus 20-hoz és az iskolakezdéshez (szeptember 01-hez) kötjük.

Az első ilye jellegű rendezvényünk nagy sikerén felbuzdulva elhatároztuk, hogy minden évben több ilyen napot szervezünk lakóközösségünk gyermeki érdekében.

Két későbbi rendezvényünkre szeretettel várunk minden érdeklődőt, gyermeket és felnőttet, időset és fiatalt.

A rendezvények kezdete:

2019. 08. 20. 10,00 óra és 2019. 09. 01. 10,00 óra.

5 × öt =

• egészségvédelem